Nederlands genie VAN DER POEL Mathieu eerste overwinning van World Tour-overwinning

Crossing Flanders is de laatste Belgische dag van de Ronde van Vlaanderen. De 183 kilometer lange race duurde niet lang en het weer was warm, waardoor het tempo van het spel sneller was. De uitbraakgroep verscheen laat en hun voorsprong werd ongeveer drie minuten onder controle gehouden.

Op het cruciale moment van de tweede helft van de wedstrijd rende VAN DER POEL Mathieu met Corendon-Circus Goedkope wielerkleding uit de grote groep met behulp van teamgenoten. Na verschillende beklimmingen bleven alleen TURGIS en HAUSSLER Heinrich bij. .

In de laatste 35 kilometer, toen de wedstrijd voor de tweede keer naar Knokteberg kwam, hadden Van der Pau en anderen weinig voordeel. Uiteindelijk hebben de vijf mensen de overwinning van tevoren afgesloten. Zowel JUNGELS als BENOOT probeerden aan te vallen en slaagden er niet in om van hun tegenstanders af te komen. De eindsprint, hinderlaag in de laatste TURGIS met Direct Energie fietskleding, de eerste om te versnellen, VAN DER POEL Mathieu antwoord tijdig, gemakkelijk om het startsein te geven. Dit is de eerste World Tour-overwinning voor het Nederlandse genie VAN DER POEL Mathieu (Corendon-Circus). JUNGELS werd derde.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 228 تاريخ : شنبه 2 شهريور 1398 ساعت: 22:14