Van der Poel heeft zo'n grote overwinning nodig

Afgelopen weekend won Van der Poel, met een Nederlands Goedkope wielerkleding, één kampioenschap per dag, won twee steden, won de vierde ronde van de Telenet UCI Wereldbeker Cyclocross en de eerste DVV-serie in Hamme, België.

De grootvader van Van der Poel, winnaar van het achtvoudige Tour de France-podium, Prido, een beroemde automobilist, stierf drie dagen geleden vanwege zijn verslechterende toestand. Op 16 november vond in Tsjechië de vierde ronde van de Telenet UCI Wereldbeker Cyclocross plaats. Van der Poel verdroeg het verdriet van het verliezen van zijn geliefden, overwon verschillende ongunstige factoren in de race en won uiteindelijk het kampioenschap in de volgorde van de derde rij.

In de Hamme-competitie in België, hoewel Van der Poel de eerste race miste, staat het wereldkampioenschap nog steeds op de eerste rij, in tegenstelling tot de Telenet UCI Wereldbeker Veldrijden. Van der Poel nam de leiding vanaf de startpositie, sloot het kampioenschap zeven ronden op voorhand en kwam uiteindelijk single over de streep. Op dit moment heeft Van der Poel, met een Nederlandse Landskampioen wielerkleding, voor het vierde opeenvolgende jaar op deze baan gewonnen. Dit seizoen heeft hij alle vijf wedstrijden tijdelijk gewonnen en 31 wedstrijden op rij gewonnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 268 تاريخ : چهارشنبه 4 دی 1398 ساعت: 20:05